Rólunk

A Palatinus Consultingot 2011-ben alapítottam.

Több mint egy évtizede foglalkozom egyének és vállalkozások fejlesztésével, tanácsadással.

Több száz órányi vezetői coachingon, egyéni fejlesztéseken és különböző tréning programokon keresztül, cégeknek és magánembereknek segítettem üzleti és egyéni céljaik elérésében, illetve a karrierjük és emberi kapcsolataik jobbá tételében.

A vízióm, hogy egyre több olyan ember legyen a világon, aki stabil önismerettel és vízióval rendelkezik, megvalósítja a céljait, jól működő kapcsolatokat, szervezeteket és vállalkozásokat hoz létre, és ezáltal a világot kreatívabb, színesebb, inspirálóbb és élhetőbb hellyé teszi.

Misszió

Tanácsadási területen küldetésem, hogy cégek és egyének életében inspiráljam a növekedéshez és fejlődéshez szükséges felismeréseket, elősegítsem és támogassam az erre épülő változásokat, valamint segítsem a változások fenntartását  és a tudatosság elmélyítését.

„A külső fejlődést és sikereket mindig az emberekben végbemenő belső történések határozzák meg. A siker tehát elsősorban nem attól függ, hogy mi történik velünk, hanem, hogy mi történik bennünk annak hatására ami velünk történik. Ez határozza meg ugyanis a reakciónkat az adott helyzetben. 

A hozott, gondolkodási viselkedési és reagálási minták, gyakran hátráltatnak minket a céljaink elérésében, és egy boldogabb élet kialakításban. Ezeket a mintákat azonban általában belülről nem tudjuk felismerni, mivel mindig is így működtünk és nincs viszonyítási alapunk. Csak az eredményekből és következményekből érezzük, hogy valamit nem jól csinálunk. 

A tanácsadó hozzáadott értéke, hogy kívülről látja a történéseket, és szakemberként, vannak valós, lélektani és interperszonális törvényekre épülő, viszonyítási pontjai.” 

 

Ügyfeleink írták

Én a coaching tevékenységeddel ismerkedtem meg. Nekem, mint frissen kinevezett vezetőnek nagyon sokat segített az együttműködésünk és mindenkinek nagyon szívesen ajánlom. Fontosnak tartom, hogy a vezetőink részt vegyenek ilyen beszélgetéseken, mert egy jó iránytűnek bizonyul a mindennapi és gazdasági helyzetek hatékony megoldásában.

Steiner Péter
ügyvezető
Saubermacher-Magyarország Kft.

Az elmúlt 3 évben több tréninget tartott üzemünk munkavállalói részére Zoltán, a vezetői szinttől a  égrehajtó szintig. Munkájával, hozzáállásával minden alkalommal elégedettek voltunk, ezzel jelentősen hozzájárult a vállalat sikeres működéséhez. Munkavállalóink körében népszerű, kedvelt tréner. A  visszajelzések alapján a tréningeket munkavállalóink hasznosnak, érdekesnek és változatosnak ítélték. Kreatív, maga felé szakmai téren komoly elvárásokat támaszt. Hatékonyan, könnyen lehet Zoltánnal együtt dolgozni.

Bíró Ágota
HR vezető
MÁV Vasjármű Kft. 

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben