Partnereink

ARDE

www.arde.hu

Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft.

www.gwconsulting.hu

Hieroglif Reklám Kft.

www.hieroglif.hu

KAPU-CENTRUM

www.kapucentrum.hu

MasterInox Kft.

www.masterinox.hu

Meló-Depó

http://www.melo-depo.hu/

Nordkapp Brókerház

www.nordkapp.hu

Opel Gyulai

www.opelgyulai.hu

Profetico IT Kft.

www.gamerbolt.hu

dr. Sallai Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft.

www.stallum.hu

Tolvaj Judit - svédmasszőr

http://acelmagnolia.hu/

TWINS Travel Service  Kft.

http://www.twinstravel.hu

Usernet Kft.

www.usernet.hu

Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.

www.vitalcomp.hu

 

Ügyfeleink írták

Sok kétséggel fogtam bele a személyi coach tréningbe. Nem volt semmilyen tapasztalatom ebben a folyamatban, de fel tudtam mérni, hogy ebből a jövőben csak profitálni tudok.
Nem bántam meg! Nagyon sok ki nem mondott, meg nem határozott gondolatot tettünk tisztába. Más tudni és úgy végezni jól a munkát, mint csak érezni! Teljesen elégedett voltam a személyi képzéssel és ezért bátran vágtam bele a cégem szervezetfejlesztésébe, mely még a mai napig is folyamatban van. Izgatottan várom a végeredményét. Köszönöm az eddigi tisztességes és kitűnő munkát.

Ludányi János
Vital-Comp Ügyvitelszervező és Kereskedelmi Kft.
Ügyvezető igazgató

Palatinus Zoltán nagyszerű coach  és pszihológus, így az ember „veséjébe is  belelát”.  Szerencsére minden héten szerencsénk  van ahhoz, hogy okos gondolatait pisszenés nélkül  legalább 30-an hallgassuk, amiből az üzletünkben és magánéletünkben is  egyaránt mindig hosszútávon is profitáltunk már.

Turcsányi Andrea
TWINS Travel

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben