Szervezetfejlesztés

A szervezet számunkra olyan munkavállalók csoportja, akik egy közös cél érdekében egymáshoz kapcsolódnak, képesek csapatként, kreatívan, motiváltan és hatékonyan együtt dolgozni.

Meggyőződésünk szerint a piaci sikereket mindig megelőzik a szervezeti sikerek. 

Legújabb felmérések szerint a vállalkozások világszerte több millió EUR fölösleges kiadást illetve elmaradt nyereséget könyvelhetnek el azzal, hogy jó toborzási politika hiányában nem megfelelő munkavállalókat alkalmaznak.

További jelentős bevétel elmaradást okozhat az alacsony motiváltság, a belső konfliktusok, a stressz, és a kreativitás hiánya. Ezek a problémák a vezetői magatartás valamint a szervezeti viselkedés és szervezeti kultúra fejlesztésével jórészt orvosolhatók. 

Tevékenységünk célja, hogy olyan szervezeti kultúra létrehozását támogassuk, ami a fenti szempontoknak megfelel.

Területek:

- Assessment és toborzási folyamatok kialakítása 

- Szervezet átvilágítás, diagnosztika

- Küldetés és vízió kialakítása

- Szervezeti struktúra kialakítása (munkakörök, feladatok, kompetenciák, döntési kompetenciák és elvárások átgondolása)

- Működési folyamatok áttekintése

- Motivációs rendszerek, teljesítményértékelés 

- Humán fejlesztési terv

- Egyéni fejlesztési stratégia

- A vezetői magatartás, és vezetési folyamatok átgondolása

- A vállalat közösségi és szociális működési alapjainak kialakítása (egyének és csapatok együttműködése, egymás megértését segítő belső kommunikáció, támogató magatartás, érzelmi intelligencia, belső elköteleződést támogató kultúra, célok és vízió megosztása, a kreativitás támogatása) 

- A motiváció nem anyagi feltételeinek a megteremtése (bizalom, kötődés, fontosság tudat...)

- A szükséges fejlesztést támogató coaching és tréning programok meghatározása 

Ügyfeleink írták

Több csapatformáló, és felsővezetői coaching projekt után kijelenthetem, hogy együttműködésünk minden esetben eredményes volt és pozitív hatást gyakorolt cég teljesítményére.

Szántó Viktor
Ügyvezető igazgató
ALD Automotive Magyarország Kft.

Ha úgy szeretnél fejlődni a vezetésben és a munkádban, hogy mellette a privát életedet és mindennapjaidat is hatékonyabbá, eredményesebbé kívánod tenni, akkor jó helyen jársz! Alapos, de mégis lendületes, őszinte, személyre szabott és építő coachingot kapok Zolitól, ezért bátran ajánlom mindenkinek!

Hans György
cégvezető

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben