Vállalati tréning

"Amit csak elméletben tudsz, azt nem tudod egyáltalán. A tudás annyi, amennyit megvalósítasz belőle." (Dr. Steven R. Covey)

Hasonlóan a sportokhoz, az üzleti sikerekhez szükséges kompetenciákat sem lehet könyvekből megtanulni. Hiába tanuljuk meg a síelés alapelveit otthon a meleg szobában, attól még a sípályán nem leszünk sikeresek. Szükségünk van egy szakemberre, aki segít begyakorolni, megérteni, megtapasztalni és jól alkalmazni az alapelveket.

A vállalati és üzleti tréning (és coaching) célja hasonló: egy konkrét területen gyakorolni az alapelveket, tapasztalatokat és élményeket szerezni, és megérteni azokat a dolgokat amelyek egy részét talán elméletben már tudtuk, más részéről talán még nem is hallottunk vagy már elfelejtettük.

A tréner (coach) kívülről lát bennünket, képes észrevenni azokat a dolgokat amik belülről az érzelmi érintettség vagy megszokás miatt nem látszanak. Ennek megfelelően tud olyan visszajelzéseket adni, amelyek valódi változást generálnak. 

Komplex szervezetfejlesztési stratégia részeként, jól megválasztott és konkrét helyzetre szabott coaching és training programokkal jelentős és mérhető piaci növekedést lehet elérni. 

Partnereinknél és leendő partnereinknél  első lépés részünkről, a valós helyzet felmérése, intrjúk, kérdőívek és szükség szerint pszichometriás tesztek alkalmazásával.

A felmérés eredményének megfelelően fejlesztjük ki, illetve állítjuk össze a konkrét fejlesztési csomagot, jórészt a fenti tréning programok testre szabásával.

Leggyakrabban a szervezetfejlesztés során előtérbe került hiányosságok képezik a fejlesztés és tréning programok alapját.

Szükség szerint "blended learning" programot is összeállítunk, ami online anyagokat, további teszteket, modulok/workshopok között elvégzendő feladatokat, valamint közbeiktatott skype tanácsadást, beszámolást is tartalmazhat.

Munkavállalói tréningek:

 • Kommunikáció és együttműködés fejlesztése
 • Munkahelyi konfliktus és stresszkezelés
 • Csapatépítés
 • Professzionális értékesítés
 • Prezentációs technikák a gyakorlatban
 • Key Account Menedzsment
 • Ügyfélszolgálati tréning
 • Projekt Menedzsment
 • Interkulturális kommunikáció

Vezetői tréningek workshopok

 • Értékesítési vezetői tréning
 • A hatékony szervezet felépítése és vezetése
 • Kommunikáció és tárgyalástechnika vezetőknek
 • Vezetői időgazdálkodás és személyes stratégia
 • Vezetői motivációs tréning

Ügyfeleink írták

Szeretnék több ilyen tréningen is részt venni!
Személyesen is segítséget kértem és kaptam a trénerektől. Rátermettek, kedvesek és szimpatikusak voltak számomra.

Király Judit
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekvédelmi Központ Tiszadob
Problémafeldolgozó Tréning nevelőknek és pszichológusoknak

"Szeretnék visszajelezni a második tréningünkről! Egyöntetűen élvezték a diákok a tréninget, mert szerintük személyesebb és gyakorlatiasabb volt, mint az első és nagyon érdekesnek hasznosnak tartották! Ezt a vonulatot szeretnék tovább folytatni sok sok gyakorlati példával!

Páll Mónika
Rendszeres adományszervező vezető 
UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány 

Bővebben

 

Társadalmi szerepvállalás

Az UNICEF abban hisz, hogy minden gyereknek joga van a gyermekkorhoz. A szervezet olyan hosszútávú változásokon dolgozik, amik minden gyereknek biztosítják a túlélést és a fejlődést. Az UNICEF csak és kizárólag önkéntes támogatásokból tartja fenn magát és programjait. A szervezet számára  a rendszeres adományok teremtik meg azt az anyagi biztonságot, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú programok elindítását.

Bővebben